Emigratie is een hele klus

Een paar jaar geleden begon mijn droom. Ik wilde een huis in de Bourgogne. Met een AirBenB en ik wilde kunstschilder workshops geven. Omdat ik ook een passie heb voor mijn kappersvak, wilde ik ook een kappers hoek creëren. Regionale producten bereiden met cursisten leek me ook super leuk. Een bezinings tuin, een prieeltje waar je een theetje kan drinken, een expositie van al mijn reeds gemaakte doeken. Kortom heel veel ideeën in mijn hoofd. Een paar maanden geleden heb ik mijn droomhuis gevonden in de Bourgogne. En ik ben druk bezig om alles te realiseren maar eerst moet ik Nederland netjes afsluiten. Mijn baan opgezegd bij AH, mijn kappers klanten voor de laatste keer knippen. Alle bezittingen in verhuisdozen. En grote lijst van verplichtingen bij emigreren en een lijst van dingen die toch wel heel handig zijn om te regelen voor de verhuizing. En zo begint mijn blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s