Alice in Wonderland, voor mij een bron van inspiratie. Niks is wat het lijkt. Ik word vrolijk van Alice. Tussen alle stress van de emigratie is het zalig om even weg te dromen op het canvasdoek. Mijn kwast in de verf en mijn fantasie te laten leven. Eenmaal in mijn verf/fantasie vergeet ik alles. Dit doek is makkelijk te maken daarom maak ik er ook een stap voor stap boekje van. Dit doek is heel geschikt voor de workshops. Het doek is af, nu weer verder met inpakken voor de verhuizing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s