“Aller danser” ๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ

Zondagmiddag steeds meer spullen zijn al weg gebracht naar de kringloopwinkel. Kleding in verhuisdozen. Maar als laatste gaan pas mijn acrylverf en spullen uit mijn atelier. Ik vind zoveel ontspanning in het schilderen. Dit canvasdoek heb ik geschilderd met het rood van de expert Amsterdam serie. Alleen al van die prachtige kleur rood word ik blij. En dan het prachtige koppeltje, niet perfect geschilderd maar dat hoeft niet. Iedereen kan zien wat ik wil uitdrukken met dit vrolijke doek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s