Grove grote penseel streken

Zo’n emigratie is best stressvol eigenlijk heftiger dan ik had gedacht. Ik moet zoveel regelen en al dat regelen kost veel tijd. Mijn kapserswerk eindigt in Nederland komende woensdag. Daarna gaan ook de laatste spullen in de verhuisdozen. Langzaam maar zeker is het huis aan het veranderen in een anoniem appartement. Op dat soort momenten geeft het schilderen me rust en houvast. In mijn eigen bubbel gewapend met mijn kwasten en verf. Tijd en verhuizing zijn even weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s