Randonnée Montapas

Vandaag gewandeld met mijn nordic wandelstokken. Behalve schilderen kan je hier prachtig wandelen. Tussen 12 en 15.30 is het nogsteeds heel warm dus beter vroeg in de ochtend lopen of in de namiddag, avond. Ook staat de bermen en bossen vol bramen. Volgende week neem ik een emmer mee dan zijn ze mooi blauw en rijp. Ga ik mijn eigen jam maken. Momenteel schilder ik op grote stukken rotssteen. Die stenen ga ik binnenkort plaatsen. Ook schilder ik op hout. Heel anders dan op canvasdoek maar ook super leuk. En het is absoluut nogsteeds “la belle vie en France”

2 gedachtes over “Randonnée Montapas

  1. Fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt. We missen je bij AH, doen nu de boodschappen met de scanner. Morgen heb ik mijn eerste expositie (in Bloemendaal) Het lijkt mij ook leuk om op steen te schilderen. Ik ben benieuwd naar je resultaten. Lieve groet Karin

    Like

    1. Hoi Karin, het leven is zo fijn op het Franse platteland. Ik mis de klanten maar ik mis mijn Nederlandse leven niet. Het klimaat is lekker en de natuur is ongerept en elke keer anders. Rondom mijn huis maar ook in het huis vind ik van alles wat uitnodigd tot schilderen. Wat leuk je eerst expositie. Ik heb ook in Nederland een aantal exposities gegeven. Nu wil ik graag exposeren in Montapas op eigen terrein. Groetjes Philippine

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s