vieux vase et vieux pot de fleurs, recyclage. Oude vaas en oude pot gevonden in de kelder, en dit ervan gemaakt!

Het grote huis in Montapas is voor mij nog steeds één grote inspiratiebron. Ik vind van alles in de kelders. Enkele dagen geleden vond ik deze oude vaas en een oude bloempot. Daar wilde ik wat mee doen. Als basis heb ik geschilderd met Annie Sloan calk paint. Daarna heb ik de vaas voorzien van klaprozen en de bloempot van bijtjes. Van een nieuwe lieve vriendin (die vlakbij woont) heb ik een zalige fles wijn gekregen van de plaatselijke wijnboer. Zoals ik al eerder zei “het leven goed op het Franse platteland”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s