Mijn Franse huis is creatief gezien en schatkamer

Mijn huis te Montapas is net een schatkamer. Rondom het huis vind ik grote platte stukken rots. Boomstammetjes, maar ook slakkenhuizen. En hoe leuk is het om die te beschilderen. De ondergrond van de diverse projecten geven een heel ander effect dan wanneer ik hetzelfde zou schilderen op canvasdoek. Maar dat maakt het dubbel leuk. Voorlopig is er nog genoeg om te beschilderen dus ik vermaak me optimaal. En de ongerepte natuur en omgeving geven zoveel ideeën en inspiratie. Ook heel leuk voor een workshop schilderen op rots, hout of slakkenhuizen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s