Walnoten volop in de tuin.

Ook de achterkant van de tuin biedt veel inspiratie. Er staan meerdere walnoot bomen. Walnoten zijn zalig in de salade of als snack. Maar ook met de lege walnoten kan ik leuke dingen doen. Gewoon beschilderen met een beetje acrylverf. Zijn ze niet schattig geworden?

3 gedachtes over “Walnoten volop in de tuin.

 1. Hallo hier een klant van AH wat fijn dat jij t zo naar je zin hebt en lekker bezig bent met schilderen ik wens je heel veel geluk in Frankrijk. Groetjes Bo

  Like

  1. Dankjewel Bo, het is hier echt fantastisch. De rust, de ruimte en bijna elke dag mooi weer. Ik verheug me ook op de herfst, herfst kleuren zijn zo mooi om te schilderen. Ook sociaal zit ik goed hier. Met mijn Franse overbuurvrouw wandelen we elke zondagochtend met nordic wandelstokken. En we zijn bezig met het oprichten van een kookclub. De éne week een Franse lekkernij de andere week een typische Hollandse bereiding. Bedankt voor je bericht, ik vind het leuk om wat te horen uit Nederland. Met jou ook alles goed? Lieve groetjes Philippine

   Like

  2. Hoi Bo, het is hier echt zo fijn. De natuur is adembenemend en ik krijg zoveel inspiratie. Ook het klimaat is fijn. Minder regen en zo’n 5 graden hoger dan in Nederland. Ik ben druk bezig met de voorbereidingen voor de workshops en de B en B. Met jou ook alles goed? Leuk trouwens een bericht uit Nederland. Groetjes Philippine

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s