Hier, j’ai visité le magnifique parc du Morvan, goûté du miel aux Ruchers du Morvan. Quelle belle journée!

Gisteren heb ik gewandeld in het prachtige Parc du Morvan. 281.400 hectare heuvelachtige ongerepte natuur vol meren en rivieren. Het is echt adembenemend zo groen en zo mooi. Op de hoge heuvels heb je een magnifiek uitzicht. Bij de meren is in de vakantie tijd vertier maar momenteel is het rustig en dat vind ik wel fijn. Op dit soort plekken word ik stil en dan besef ik ook hoe belangrijk de natuur is. Hoe nietig wij mensen eigenlijk zijn. Dat we zuinig moeten zijn op de natuur. Ook heb ik verschillende honing soorten mogen proeven en uiteindelijk ook een grote pot honing gekocht. Ook pollen van de bijen gekocht heel goed voor mijn gezondheid en weerstand. Het was een fantastische middag. Mochten er mensen zijn die bij mij komen schilderen dan moeten ze zeker ook een dagje uittrekken voor het prachtige Parc du Morvan.

2 gedachtes over “Hier, j’ai visité le magnifique parc du Morvan, goûté du miel aux Ruchers du Morvan. Quelle belle journée!

 1. Hoi Philipine, wat is t daar mooi en idd erg groen. Is je verhuizing goed gegaan?

  Ik keek op de kaart waar je ongeveer zat, blijkt dat je 2 uur noordelijker zit dan mijn vrindin. Zij heeft haar huis in Portugal verkocht en zit nu weer in Monchauyoux.

  Groeten En geniet van alle mooie dingen daar.
  Groet Gerrie

  Like

  1. Hoi Gerrie, wat leuk om van je te horen. De verhuizing is goed gegaan, wel vermoeiend maar emigreren is pittig. Wat grappig dat je vriendin relatief zo dichtbij woont. Het is hier inderdaad prachtig, veel groen en een fijn klimaat. Langzaam ben ik plannen aan het maken voor de B en B en voor de workshops maar langzaam aan ook even lekker genieten van alles. Groetjes terug Philippine

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s