Wandeling Canal de Nivernais

Wandeling Canal du Nivernais

Wat een prachtig gebied, zalig herfstzonnetje erbij graadje of 18. Precies het goede weer voor een lange wandeling. Administratieve handelingen kosten veel tijd in Frankrijk daarom is het goed om zo nu en dan even het hoofd leeg te maken. Worffy geniet ook volop.

2 gedachtes over “Wandeling Canal de Nivernais

    1. Hoi Bo, het is onmogelijk om het hier niet fijn te hebben. Het is zulk prachtig nazomer weer. En de omgeving is zo rustig en ongerept. De koeienstal wordt langzaam atelier/kapsalon. Ik zou niet meer terug willen. Met jou ook alles goed? Leuk dat je soms reageert dat vind ik heel leuk. Ik blijf berichten posten/bloggen over mijn leven op het Franse platteland. Lieve groetjes Philippine

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s