À la campagne

À la campagne, j’aime❤
repas du soir pour les chevaux, et dans la brouette en bois Worffy😘
Alle 4 de paarden genieten van hun gevarieerde maaltijd, complimenten voor Lies, altijd bezig met haar paarden. De kruiwagen van hout, fantastisch, werkt prima! Hier krijg ik zoveel energie van, lekker buiten. De herfst is zichtbaar maar wat een mooi herfstweer 🍁

2 gedachtes over “À la campagne

 1. Dag lieve oude buren!
  Ik vind het superleuk om te zien hoe jullie heerlijk aan het settelen zijn daar in Frankrijk.
  Ik ben aan het meegenieten! En stiekem jaloers! Want het weer hier is …
  We hebben niet heel erg veel contact gehad maar we missen jullie wel hoor!!
  Nou ik blijf gezellig meekijken naar jullie prachtig avontuur! Ga zo door!!
  Groetjes en kusjes hind en rachid

  Like

  1. Hoi Hind, wat leuk om wat van jullie te horen. Het gaat inderdaad goed met ons. Tobias heeft een goede baan als ingenieur gevonden. Lies heeft inmiddels 4 paarden en zij traint voor alle concours. Ik verkoop regelmatig mijn canvasdoeken en mijn aquarel kaarten. Het is hier nu ook winter maar anders dan in Nederland. S’nachts vriest het maar overdag rustig weer met een zonnetje. Vanaf half februari beginnen hier alweer de lente temperaturen. Het is ook heel fijn om hier te wonen met al mijn dochters in de buurt en mijn 6 kleinkinderen. Ik hoop dat met jullie ook alles goed gaat. We missen wel de mensen uit Nederland maar qua klimaat en ruimte missen we niet veel. Ik vind het super leuk om af en toe wat van je te horen, we hadden het altijd gezellig en makkelijk omdat we ook pakjes voor elkaar aan pakten. Hier zet de postbode het gewoon voor de deur niemand die het pakt. En de sociale controle van de boeren om ons heen is fantastisch. Inwoners van ons gehucht zijn zo vriendelijk en gastvrij. Franse zijn überhaupt levensgenieters. Lieve groetjes van Tobias, Lies en moi Philippine

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s