Une belle journée pour faire quelques cartes. Fait maison. À l’aquarelle

Het is prachtig weer in Montapas, Frankrijk. Toch even tijd gemaakt voor enkele kaarten te maken. Ik vind zelfgemaakte kaarten toch net even persoonlijker en meestal ook mooier.

4 gedachtes over “Une belle journée pour faire quelques cartes. Fait maison. À l’aquarelle

    1. Bonjour Bo, inderdaad heel creatief bezig. Ik heb hier ook zoveel ruimte en rust om zo creatief te zijn. Op een aantal kaarten heb ik positieve reacties om te verkopen. En ook veel reacties op mijn vogelhuisje. Ik ga gewoon lekker door. Dat het nogsteeds zulk lekker weer is maakt me ook vrolijk. Groetjes vanuit Montapas aan Haarlem 😘 Philippine

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s