Faire des cartesMes cartes sont faites à la main et donc uniques.  Avec un produit fait à la main, vous donnez bien plus qu’avec une production de masse.  J’utilise des produits de première qualité et je dessine et peins avec amour.  Taille 15 – 21 cm

Hollandse snert op het Franse platteland

Feestelijke kaarten gemaakt, en ik vind ze mooi geworden. Sinds kort verkoop ik ook mijn handgemaakte kaarten. Met een handgemaakt product geef je zoveel meer dan een massa fabrieks product. Zelf ben ik altijd heel blij met unieke kaarten en cadeautjes. Voor mij een stuk persoonlijker. Sommige klanten van mij lijsten mijn handgemaakte kaarten in, dat is helemaal een groot compliment voor mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s