Een mooie gewoonte in Frankrijk, de wijn en het apéritif. Voor mij een ideetje om dit weekend vast te leggen op katoen canvasdoek. Het grote doek van de 3 wijnglazen heb ik al eerder gemaakt. Ik zal er nog veel schilderen want het blijft een mooi thema “wijntje” en “apéritif”

2 gedachtes over “Een mooie gewoonte in Frankrijk, de wijn en het apéritif. Voor mij een ideetje om dit weekend vast te leggen op katoen canvasdoek. Het grote doek van de 3 wijnglazen heb ik al eerder gemaakt. Ik zal er nog veel schilderen want het blijft een mooi thema “wijntje” en “apéritif”

    1. Hoi Gerrie, inderdaad altijd bezig. Er is hier ook veel te doen. De paarden, de moestuin, wandelen, schilderen en ik knip ook weer. Half maart geef ik mijn eerste workshop acrylverf op canvasdoek. En ik hoop begin van de zomer mijn B en B te openen. Hoe gaat het met jullie? Lieve groetjes Philippine

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s