Plus de 10 kilomètres au podomètre, quel temps, T-shirts d’été et salades, j’adore 🌞🇨🇵😎 het is lente in Montapas, Bourgogne, Frankrijk. Vandaag meer dan 10 kilometer gelopen. En in de tuin wijst de thermometer 22° zalig!

2 gedachtes over “Plus de 10 kilomètres au podomètre, quel temps, T-shirts d’été et salades, j’adore 🌞🇨🇵😎 het is lente in Montapas, Bourgogne, Frankrijk. Vandaag meer dan 10 kilometer gelopen. En in de tuin wijst de thermometer 22° zalig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s