Waterverf versus acrylverf Aquarelle vs peinture acryliqueWat een verschil en toch beide mooi in hun eigen charme. Klaprozen, nog even wachten dan zijn ze er weer. Absoluut mijn favoriete bloemen. Encore un peu de temps et les coquelicots seront de retour, mes fleurs préférées absolues#klaprozen #coquelicots#poppies #waterverf #acrylverf #amsterdamacrylics #atelierphilippine #workshopsmontapas #etsyatelierphilippine58 #artmajeur #bloemen #fleurs #flowers #pinkwaves

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s