“Fille avec la tache de beauté”Zentangle is een kalligrafie teken methode en heeft een meditatieve eigenschap. Je tekent patronen en die patronen stimuleren creativiteit, ontspanning en concentratie. Tangle komt uit het Engels en betekent “knoop, wirwar” “zen” komt uit het Boeddhisme. #aquarel #zentangle #zendoodle #waterverf #fineliner #atelierphilippine #workshopsmontapas #creativelifehappylife #faitmaison #faitmain #femme #tachedebeauté #fille #woman #womanofinstagram #etsyatelierphilippine58 #artmajeur

Neurographic art, dit is een methode waarbij je tekent vanuit je onderbewustzijn. Liefst teken ik mijn lijnen met mijn linkerhand, juist omdat ik normaal alles met mijn rechterhand doe. Op deze manier stimuleer ik mijn andere hersenhelft. Neurographic is een tekenvorm waarin je je werk opbouwt met lijnen en cirkels. Door de hoeken af te ronden ontstaat er een kunstwerkje. Alles van je kunstwerk is dan verbonden, het is een zalige ontspanning waarin je onbewust lijnen trekt en eventueel kleur geeft.
#neurograpicart #atelierphilippine #workshopsmontapas #onderbewustzijn #aquarel #kleur #mindfullnes #zen #momentvoorjezelf #creatief #ontspanning #happy #etsyatelierphilippine58 #artmajeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s