Wat een feestje, deze dag! Fijne 14 juliBon quatorze juilletAquarel van een Franse nationale feestdag met een Hollands tintje (in m’n aquarel, qua stijl)Ik ben op dol op de schilder-stijl van Vincent van Gogh, een heel herkenbare stijl. Vincent zelf ook heel karakteristiek! #atelierphilippine #frankrijk #bourgogne #workshopsmontapas #illustraties #illustrator #14juli #quartorzejulliet #vangogh

2 gedachtes over “Wat een feestje, deze dag! Fijne 14 juliBon quatorze juilletAquarel van een Franse nationale feestdag met een Hollands tintje (in m’n aquarel, qua stijl)Ik ben op dol op de schilder-stijl van Vincent van Gogh, een heel herkenbare stijl. Vincent zelf ook heel karakteristiek! #atelierphilippine #frankrijk #bourgogne #workshopsmontapas #illustraties #illustrator #14juli #quartorzejulliet #vangogh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s