Met deze temperaturen zomerse recepten met watermeloen. Zijn ook geplaatst op Pinkwaves. Voor zowel Pinkwaves als Franse recepten elke week nieuwe aquarel recepten. Werken aan mijn winter-klassiekers aquarel recepten kookboek gaat ook goed! Het wordt een informatief boek met behalve klassieke recepten ook een stukje geschiedenis van elk gerecht. #kookboek #kookschrift #aquarelrecept #watermeloen #zomer #zomerseten #illustraties #illustrator #illustrationartists #pinkwaves#etsyatelierphilippine58 #cocktail #salade #ijsje #ondernemendevrouwen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s