Mousse au chocolat

Chocolade = liefde letterlijk ❤ in chocolade zit fenylethylhylamine en door dit stofje maken je hersenen endorfine aan. Endorfine zorgt voor een geluksgevoel. Nadeel chocolade is licht verslavend. Voor mij is het te laat ik vind
chocolade mousse verslavend lekker! En het hoofd ingrediënt van chocolade mousse is uiteraard chocolade. Voordat je verder leest, je bent gewaarschuwd. Eigenlijk wilde ik schrijven mijn favoriete dessert maar het is me opgevallen hoevaak ik al schrijf mijn favoriete dessert/gerecht. Toch ga ik het zeggen, absoluut een favoriet, zo fluweelzacht en de combinatie met zelfgemaakt frambozen ijs en een lepel  slagroom, hemels. Het recept van mijn chocolade mousse is verrassend simpel, wel een beetje werk maar geloof me daarna wil je nooit meer fabrieks chocolade mousse. Ik kies voor dessert chocolade 68%. Deze mousse maakt een fantastisch diner helemaal af. En ik moet zeggen dat ik ook wel eens gewoon overdag een lepeltje pik. Verslavend zoals ik al zei. Gelukkig loop ik ook veel met mijn honden, gemiddeld zo’n 8 kilometer per dag, dan kan zo’n dessert wel. En vier paarden kosten ook de nodige energie. Dus uiteindelijk is alles weer in balans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s