Verrassende chutney van walnoten en appels

Wat te doen met een grote hoeveelheid appels en walnoten? Een verrukkelijke chutney maken, ook leuk om te geven. Het blog verhaal erbij is te vinden op Facebook Franse recepten en atelier Philippine en mijn website Atelier Philippine.com
#workshopsmontapas #atelierphilippine #herfst #automne #aquarel #aquarelartist #faitmaison #handgemaakt #etsyatelierphilippine58 #recept #frankrijk #foodillustration #foodofinstagram #illustraties #illustrator #illustrationartists #kookboek #kookschrift #bourgogne #chutney #appels #walnoten #vegetarisch #glutenvrij #gezond #gezondleven #sketchbook #doodeling #drawing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s