Mosterd-tomaten taart een Franse klassieker

Mijn tweede recept met mosterd is de bekende mosterd, tomaten taart. Deze hartige simpele taart wordt vaak geserveerd en terecht, zo simpel en toch zo lekker. Je kunt wat honing door de mosterd doen of een beetje mengen met crème fraîse, als je geen al te sterke mosterd smaak wil hebben. Ik gebruik een bakvorm met gaatjes daardoor blijft de bodem lekker krokant. Gebruik wel biologische mooie tomaten. De Gruyère kan je vervangen door Emmenthaler. De olie die ik aan het einde gebruik heb ik zelf gemaakt, maar je kunt ook pikante olie kopen. Een echte Franse klassieker, die je zeker moet proberen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s