Salade au magret de canard

Van de klassieke Franse Dijonmosterd ga ik nu even verder met een klassieker uit de Zuidwest-Frankrijk keuken. Eend, hier in Frankrijk net zo gewoon als in Nederland de kip. En hoewel ik niet zo’n grote vleeseter ben, deze gerookte eenden borstfilet is heel lekker. In mijn blog ook een stukje over “bestellen van de maaltijd in de bistro op het platteland van de Bourgogne”,
Het hele blog op Facebook Franse recepten en atelier Philippine en mijn website Atelier Philippine.com
#saladeaumagretdecarnard #magretdecanard #frankrijk #france #franseklassiekers #atelierphilippine #workshopsmontapas #aquarel #salade #foodillustration #foodofinstagram #fooddesigner #cartoon #etsyatelierphilippine58 #illustraties #illustrator #kookboek #kookschrift #menu #drawing #doodeling #canard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s