Zoute boter karamel

Deze zoute boter karamel heb ik altijd in mijn koelkast staan. Het is een perfect ingrediënt voor heel veel recepten. En deze zoute boter karamel uit Bretagne is gewoon waanzinnig lekker! Lees wel goed het recept want je moet een beetje opletten met het maken van deze zoute karamel. Het hele blog en recept staat op Facebook Franse recepten en atelier Philippine en mijn website Atelier Philippine.com
#zoutekaramel #karamelsaus #fleurdesel #lafleurdesel #bretagne #atelierphilippine #workshopsmontapas #france #frankrijk #aquarel #aquarelartist #faitmaison #aquarelrecept #kookboek #illustraties #illustrator #illustrationartists #recept #cartoon #etsyatelierphilippine58 #blog #blogger #foodofinstagram #fooddesigner #foodillustrator #levensgenieter #leefjemooisteleven #drawing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s