Herfst salade

Vandaag een simpele maar ozo lekker herfst salade met zoete aardappelen en noten. De illustraties hebben duidelijk een herfst karakter. Maar de temperatuur niet, deze week gemiddeld tussen de 21 en 25 graden, nazomeren in de herfst. Walnoten heb ik in overvloed, in de achtertuin enkele grote walnoten bomen. Soms doe ik door deze salade ook nog wat geitenkaas. Dat is zo fijn met dit soort salades, je kunt eindeloos variëren. Zoete aardappel ben ik dol op, voor in de salade, soep en stoofschotels maar ik maak er tevens frietjes van. En de zoete aardappel is natuurlijk gewoon een groenten-soort. Dit keer dus een modern Frans recept.
#atelierphilippine #workshopsmontapas #eten #salade #herfst #automne #walnoten #illustraties #illustrator #kookboek #kookschrift #foodillustration #foodofinstagram #fooddesigner #etsyatelierphilippine58 #lekker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s