Gezondere snickers

“Gezondere snickers”, Snickers à la farine d’avoine. Soms heb ineens trek in iets zoets maar ik vind een gezonde levensstijl ook belangrijk. En toen zag ik op een hippe Franse tv zender dit recept. Niet exact, ik heb mijn eigen draai eraan gegeven. De pure chocolade is het enige ingrediënt wat minder gezond is daarom de titel “gezondere snickers”, gezoet door de dadels. Je hebt wel een goede keukenmachine nodig en een beetje geduld maar ze zijn verrukkelijk deze glutenvrije vegan snickers. Ik heb ze gemaakt stap voor stap en het hele recept heb ik ook getekend en met wat waterverf geverfd, in m’n gebruikelijke stijl. Omdat ik ze zo gezond vind moet ik wel oppassen dat ik niet teveel ervan eet onder het mom van “ze zijn zo gezond”, 😉😋
#vegan #veganfood #glutenvrij #dadel #dadels #havermout #lekker #snack #atelierphilippine #workshopsmontapas #aquarel #aquarelrecept #kookboek #illustraties #illustrationartists #foodillustration #foodofinstagram #chocolade #purechocolade #drawing #doodeling #schetch #recept #thuisgemaakt #etsyatelierphilippine58 #blog #blogger #pinkwaves #frankrijk #bourgogne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s