Winterdrankjes

Mijn hartverwarmende drankjes noem ik altijd deze warme opkikkertjes.  Altijd als de herfst begint en de dagen langzaam minder lang duren dan krijg ik trek in warme winter-drankjes, zo rond vier uur. Voor mijn gevoel verwarmen ze me. Omdat ik dagelijks zo’n lekker warm winterdrankje neem ben ik me gaan verdiepen in wat er zoal in kant-en-klare warme winterdrankjes zit maar ook de ingrediënten waarmee ik mijn warme winterdrankjes maak. Bijvoorbeeld de kant en klare anijsblokjes/staafjes, met meer suiker dan anijs. Kant en klare chocolademelk, goedkope theetjes enz, enz. Ik ben echt geschrokken over wat erin zit. Daarom maak ik tegenwoordig mijn eigen warme winterdrankjes met plantaardige melk, plantaardige zoetstof en met goede kruiden en specerijen. Mijn top 5 van warme winterdrankjes deel ik graag met jullie, hartverwarmend en verrassend lekker!
#atelierphilippine #workshopsmontapas #aquarel #aquarelrecept #kookboek #illustraties #illustrator #illustrationartists #recept #winter #drankjes #drawing #doodeling #momentvoorjezelf #gezond #glutenvrij #vegan #lekker #vieruurtje #dranksofinstagram #cheers #santé #etsyatelierphilippine58 #frankrijk #blog #blogger #bourgogne #pinkwaves

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s