Bûche de Noël

De klassieke Franse bûche de Noël mag niet op mijn kerstmenu ontbreken. Deze versie is glutenvrij en verrukkelijk! Op mijn Facebook Franse recepten en atelier Philippine het hele recept en alle tips. Ook foto’s om het stap voor stap te kunnen maken.
#atelierphilippine #illustraties #illustrator #illustrationartists #recept #bûchedenoël #nutella #desserts #franseklassiekers #fransereceptenfacebook #foodofinstagram #drawing #toetje #kerst #glutenvrij #glutenvrijgenieten #fête #frankrijk #pinkwaves

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s