Introductie

Philippine en dochter Lies. Samen zijn wij de makers van "Coukoe" lifestyle. Coukoe lifestyle staat voor kunst, koken en bakken. Binnenkort openen wij een webwinkel met theedoeken, servies, tafelkleden met Franse getekende iconen erop.
Phillipine (L), Lies (R)

Welkom in de wereld van Coukoe Lifestyle, een familiebedrijf waar Philippine en Lies, beiden talentvolle illustratoren, hun passie voor de Franse kunst en culinaire genoegens tot leven wekken. Ons hart en onze ziel liggen in de pittoreske heuvels van Bourgogne, waar de lappendeken van weilanden en de harmonieuze rust ons elke dag inspireren.

Bij Coukoe Lifestyle vangen we de essentie van “la douce France” in elk fijn lijntje en elke kleurrijke penseelstreek. Onze liefde voor illustratie en gastronomie komt samen in een collectie kookboeken, elk recept heeft een handgeschilderde aquarel die onze culinaire avonturen verrijken.

Maar de creativiteit van Coukoe reikt verder dan het papier. Wij brengen een stukje Frankrijk naar uw keuken met een exclusieve lijn keukentextiel, verfraaid met persoonlijke doodles en Franse iconografie โ€” denk aan keukenschorten, ovenwanten, theedoeken en tafellinnen die stuk voor stuk het verhaal van ons erfgoed vertellen. Ook verkopen wij keuken accessoires die het een stuk makkelijker maken in de keuken.

Deze website is een reflectie van ons leven in de Bourgogne, een plek waar we onze verhalen, kunst en de schoonheid van ons landschap met je delen. Wandel door onze blog, verdwaal in de verhalen die klinken als de vogelgezangen van onze tuin, en laat je meevoeren door de creaties van Coukoe Lifestyle.

Stap binnen, voel je welkom, en laat je wereld verfraaien met een vleugje Coukoe โ€” waar ieder product een verhaal vertelt en elk verhaal begint bij jou.

Bienvenue chez Coukoe Lifestyle